Blingathon

Op 13 en 14 november ben ik naar de Blingathon gegaan. Dit werd volledig georganiseerd door Howest en enkele partners. We kregen aan het begin een grote uitdaging die we moesten voltooie. Deze uitdagingen waren onderverdeeld in vijf ’tracks’ en de teams die aan de BLINGathon deelnamen, werkten aan een van de volgende tracks: energie, vervoer, verifieerbare credentials, e-voting en tokens. Mijn team heeft gewerkt aan de e-voting. Na een lange 30 uur te werken hebben we jammer genoeg de finale niet gehaald. We haalden wel de 4de plek in de publieksprijs waar we toch blij mee waren aangezien er een hoop teams waren.

Uiteindelijk denk ik dat dit event toch veel beter had kunnen gegaan als het internet goed was. Door het slechte internet in sommige delen van de ruimte werden we al snel gedemotiveerd om nog door te werken. Dit was de grootste reden dat we niet in de finale zijn gehaald.

Gelukkig hadden ze enkele activiteiten georganiseerd naast het project. Zo hebben we een karaoke gedaan, enkele games gespeeld, foodtruck, … Uiteindelijk denk ik niet dat ik het nog eens zou doen, maar de 4de plek in de publieksprijs was toch nog een soort troostprijs.